Prijzen gaan door het dak

De prijzen zwieren de pan uit. Hout, dakpannen, isolatie,... allen kennen ze prijsstijgingen van 15 tot meer dan 50%. We gaan niet goochelen met al te veel cijfers. Het is interessanter om de oorzaak van deze prijsstijgingen te gaan bekijken. 

Lees meer »

Vergunningen, vadertje staat kijkt mee

In het algemeen is er voor kleine verbouwingen de meldingsplicht. Voor grotere renovaties is een vergunning noodzakelijk. Maar het is altijd aangeraden bij uw plaatselijke gemeentebestuur te informeren over de verplichte modaliteiten omtrent uw renovatie, omdat dit van gemeente tot gemeente kan verschillen. Er zijn echter een paar uitzonderingen en regels op federaal niveau vastgelegd.

Lees meer »

Scheur in de muur, wat nu?

Als u een huis gebouwd of gekocht heeft wilt u hier optimaal en zo lang mogelijk van genieten. Wanneer u een scheur opmerkt, is de logische reactie al snel "Oei, wordt mijn huis minder waard zo? En ben ik überhaupt wel veilig in deze woning?". We leggen u kort uit hoe u op het eerste zicht kunt inschatten of een scheur gevaarlijk is of niet. Opgelet, wij raden altijd advies van een expert aan!

Lees meer »

Een goede buur is beter dan een verre vriend

Iedereen kent het, en iedereen zou het liever niet kennen. U zit rustig te genieten van een boek, televisie, maaltijd, gesprek,... en opeens hoort u (opnieuw) een storend lawaai dat van bij de buren komt. Maar hoe komt dit? En wat doet u er aan?

Lees meer »

Premies, ingewikkelder dan een master-diploma...

Jaarlijks gebeuren er heel wat aanpassingen omtrent de premies. Wanneer u gaat bouwen of renoveren lijkt het haast of u moet zich gaan bijscholen om te begrijpen wat uw rechten en plichten zijn. Vele mensen zien door het bos de bomen niet meer. Daarom reikt Asset Avenue u de hand en zetten we ze even op een rijtje.

Lees meer »

Partner Frisch Dakwerken

Asset Avenue en Frisch Dakwerken bevinden zich in hetzelfde gebouw. De familiale band van de oprichters/zaakvoerders is de basis van een goede en vlotte samenwerking. Zoals de naam doet vermoeden, is Frisch Dakwerken al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van daken. Wanneer uw vraag en behoefte in uw bouw of renovatieproject in lijn zijn met de diensten en kwaliteitsnormen van Frisch Dakwerken, zullen wij zijn expertise inschakelen. Zodat Asset Avenue op alle vlakken tot de perfectie kan blijven strijden. Asset Avenue laat de zaakvoerder, Johan Frisch, aan het woord:

Lees meer »