Partner Frisch Dakwerken

Gepubliceerd op 5 januari 2021 om 10:11

Asset Avenue en Frisch Dakwerken bevinden zich in hetzelfde gebouw. De familiale band van de oprichters/zaakvoerders is de basis van een goede en vlotte samenwerking. Zoals de naam doet vermoeden, is Frisch Dakwerken al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van daken. Wanneer uw vraag en behoefte in uw bouw of renovatieproject in lijn zijn met de diensten en kwaliteitsnormen van Frisch Dakwerken, zullen wij zijn expertise inschakelen. Zodat Asset Avenue op alle vlakken tot de perfectie kan blijven strijden. Asset Avenue laat de zaakvoerder, Johan Frisch, aan het woord:

 

"Eerlijkheid en transparantie naar de klant toe heb ik altijd hoog in het vaandel gedragen. Een huis bouwen of renoveren zijn vaak één van de meeste belangrijke beslissingen die m'n neemt in het leven, daarom is het voor mij belangrijk dat elke klant tevreden is en op beide oren kan slapen. Ook daarom kiezen we ervoor om zo open te zijn over onze samenwerking. Hoe dit precies te werk gaat is interne koek die niet relevant is voor de klant, maar ik kan alvast verklappen dat er een korting voor jullie bij zit."

 

Wij slapen alvast op beide oren wanneer Frisch Dakwerken alweer inspringt, want dan gaat alles van een leien dakje.

 

Trouwens, wist u dat een goede en volledige dakisolatie kan zorgen voor een energiebesparing van meer dan 35%? Dit omdat de warmte altijd naar boven stijgt, en dus het snelst verloren gaat via het dak. Met de huidige premies is de conclusie snel gemaakt, want isolatie en energiezuinig wonen zijn termen die hand in hand gaan.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.